מוכנים? סדרת זוגלובק פרימיום מגיעה היישר למטבח שלכם!

אנחנו רגילים לחשוב על נקניקים ופסטרמות כעל מוצר בסיסי למדי, ולרוב לא חושבים על זה כעל סוגת עלית וכנראה לא מתכננים לארח ולהגיש אותם כאשר מגיעים אלינו חברים. אז נכון, לא כל המוצרים מהסוג הזה שנמצאים על המדפים כיום הם מוצרים יוקרתיים, אבל מבין שלל המוצרים השונים, בהחלט יש כמה כאלו שעונים על ההגדרה הזו. דוגמה נפלאה לכך היא סדרת זוגלובק פרימיום ששוברת את שיאי המכירות מאז שיצאה לשוק, והאמת היא שלא בכדי. מדובר על פסטרמות ונקניקים איכותיים ביותר, כאלו שיבואו ממש טוב גם כשאנחנו רוצים להכין לעצמינו כריך עסיסי ומפנק, אבל גם כשבא לנו לארח ולהגיש לאורחים שלנו דברים שהם קצת יותר מיוחדים ושונים ממה שמגישים בדרך כלל. אז אם גם אתם אוהבים בשר ומעריכים במיוחד פסטרמות ונקניקים, אנחנו רוצים להכיר לכם את המוצרים המעולים של הסדרה שכדאי גם לכם לנסות בהקדם.

קורנדביף – לכריך המושלם או לסלט מפנק במיוחד

זוגלובק פרימיום היא סדרת המוצרים הייחודית והטעימה במיוחד שמביאה לנו כמה מוצרים מעניינים בטעמים שונים ומפתיעים, ואין שום ספק שהקורנדביף הוא אחד הטעימים ביותר. מדובר למעשה על פרוסות חזה בקר צלוי שאפשר לעשות איתן הרבה מאד דברים.

ראשית כל אפשר להכין את הכריך המושלם ומומלץ למרוח בנדיבות מיונז, חרדל דיז'ון וקצת ירק טרי. כמו כן, אתם יכולים להכין בקלות סלט רענן עם עלים ירוקים, עגבניות שרי חצויות, חתיכות ארטישוק וכל דבר אחר שבא לכם ולהוסיף את הקורנדביף אחרי הקפצה במחבת.

רוסטביף – לכריכים חמים או קרים

פרוסות מפנקות של כתף בקר עסיסית. הולך מעולה בכריכים חמים או כריכים קרים, ומומלץ להוסיף כל מה שאתם אוהבים פנימה, החל ממרחי איולי שונים, דרך ירקות טריים או מוחמצים ועד לממרחים חריפים למיניהם. הפתרון המושלם כשבא לכם להנות מארוחה מלאה ומשביעה, אבל אין לכם ממש זמן או חשק להתחיל לבשל. אפשר בהחלט להקפיץ את הרוסטביף על המחבת אם בא לכם טעמים חמים ועסיסיים.

סרוולד קלאסי – למארחים

מי אמר שנקניקים מתאימים רק לכריכים? הסרוולד הקלאסי מושלם למגשי אירוח ויכול לשדרג כל ארוחה משפחתית. הסרוולד הולך מעולה לצד בירה קרה מצד אחד, ומצד שני מתאים גם ליד כוס יין מפנקת. אם אתם מזמינים חברים שאוהבים בשר, הנקניק היבש והטעים הזה כנראה יבוא להם ממש בטוב, מעבר לכך שזה מפתיע ושמדובר על משהו שלא תמיד רואים כשמגיעים להתארח אצל חברים.

קונפי הודו ואווז – גורמה בכריך

זה שאתם מכינים כריך זה לא אומר שהוא חייב להיות פשוט ושגרתי, ועם הנתחים הטעימים הללו אין שום סיכוי שזה יקרה. קונפי הודו ונתחי אווז מעושנים שנותנים לכל כריך בו הם מככבים טעם נוסטלגי וייחודי, והם בהחלט מושלמים גם כתוספת לאומלט אם בא לכם להתפנק בארוחת הבוקר הבאה שאתם מכינים.

פסטרמה בנוסח טוסקני – אפרטיף מפנק

פסטרמה הודו מעושנת בניחוח איטלקי עם טעם של עוד. הולכת ממש טוב ליד אנטיפסטי, ומתאימה גם היא כשאתם מארחים. רוצים סנדוויץ' טעים ומיוחד, היא מתאימה גם לזה!

אז בשורה התחתונה – הסדרה הזו מוכיחה שפסטרמות ונקניקים זה אוכל גורמה כשיודעים להתייחס אליהם כמו שצריך ואתם בהחלט מוזמנים לנסות את הטעמים המיוחדים של המוצרים השונים.

אגב, אם אתם מתכוונים לארח בקרוב, אנו בהחלט ממליצים להכין מגש גדול ומפנק עם כל המוצרים של הסדרה ואתם יכולים להיות בטוחים שזה משהו שהאורחים שלכם ייהנו ממנו מאד ולא ישכחו לעוד הרבה מאד זמן.

סגירת תפריט
נגישות